Lilian Vermeulen

Lilian VermeulenKwaliteit, Inspiratie en plezier in het werk en in het leven is mijn uitgangspunt en dat wens ik ieder mens toe.

In mijn 30-jarige werkzaamheden binnen het onderwijs is dat altijd mijn drijfveer gebleven. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen om mij heen. Dat heb ik gedaan vanuit mijn functie als docent, teamleider, projectleider, intern begeleider, adviseur, maar ook vanuit mijn functie als vertrouwenspersoon. Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag, kan je ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van het probleem. Dit kan door mensen te helpen bij het zelf oplossen en stoppen van het ongewenst gedrag tot het versterken van hun stem binnen de organisatie.

Sinds een aantal jaar werk ik vanuit mijn eigen bedrijf in hetzelfde vakgebied.

Ik houd mij bezig met coaching, deskundigheidsbevordering van docenten, neem deel aan een Europees project in het kader van “a Long Life Learning” met als onderwerp: Hoe kan je motivatie versterken? Daarnaast ben ik als extern vertrouwenspersoon actief voor kinderdagverblijven en welzijnsorganisaties in de Randstad.

Ik vind het belangrijk om samen met Anton de Leeuw binnen het Centrum Vertrouwenspersonen Plus onze expertise, ervaring en enthousiasme in te zetten ter ondersteuning van organisaties bij het realiseren van een veilige werk- en leeromgeving.

Ik ben geregistreerd en gecertificeerd bij de volgende beroepsverenigingen:
Landelijke Vereninging Van Vertrouwenspersonen (LVVV): L1022
Landelijke Verening voor Supervisie en Coaching (LVSC): S11108
Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs(CRKBO): 612814
SMR