Informatie voor werkgevers MKB

Speciaal voor de Randstad heeft CVP+ een collectief opgericht dat zich alleen richt op het Kleinbedrijf binnen het MKB.
Organisaties tot 25 medewerkers kunnen zich aansluiten bij dit collectief en zijn op die manier verzekerd van betaalbare en tegelijk zeer ervaren en gecertificeerde vertrouwenspersonen.

Informatie voor medewerkers

Bent u werkzaam in een organisatie die is aangesloten bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus, Collectief  MKB? Dan kunt u zonder kosten een beroep doen op een vertrouwenspersoon als u ongewenst gedrag ervaart op uw werkplek. Om met ons in contact te komen, klikt u op de button ‘Contact met uw vertrouwenspersoon’ rechts onderaan de pagina.

Waarom een speciale vertrouwenspersoon MBK?

Met name het Kleinbedrijf binnen het MKB vraagt om een zorgvuldige aanpak waar het gaat om ongewenst gedrag. Alleen al door de omvang van dergelijke organisaties is het immers lastig om bijvoorbeeld de vertrouwelijkheid te waarborgen. Terwijl je toch wel wilt dat medewerkers veilig een beroep kunnen doen op een ervaren vertrouwenspersoon.
Door je als organisatie aan te sluiten bij een collectief voorkom je dat soort ingewikkelde vraagstukken. Uw organisatie hierdoor tegen een vast bedrag verzekerd van een ervaren en deskundige vertrouwenspersoon.  Meer weten over ons collectief MKB? Klik dan voor meer informatie op een van de links hieronder:

Ongewenst gedrag
Aansluiten: Hoe werkt het?
Tarieven
Contact