Vertrouwenspersonen Kinderopvang

Speciaal voor de kinderopvang in de Randstad heeft CVP+ een collectief opgericht dat zich alleen richt op de branche kinderopvang. Organisaties in de kinderopvang kunnen zich aansluiten bij dit collectief en zijn op die manier verzekerd van betaalbare en tegelijk zeer ervaren en deskundige vertrouwenspersonen.

Hoe werkt het?

Via de onderstaande link komt u terecht op de aparte website van dit collectief: Vertrouwenspersonen Nederland. Hier vindt u meer informatie over de tarieven en over de wijze waarop u zich aan meldt. Het komt er in het kort op neer dat het tarief af hangt van de grootte van uw organisatie en van de vraag of u alleen een vertrouwenspersoon ongewenst gedrag zoekt of een combinatie van ongewenst gedrag en Integriteit.

Waarom een speciale vertrouwenspersoon kinderopvang?

De kinderopvang is wat ons betreft een sector die net iets meer vraagt van een vertrouwenspersoon dan overige sectoren. Er wordt immers met baby’s, peuters en kleuters gewerkt. Dat vraagt speciale expertise van vertrouwenspersonen als er bijvoorbeeld een melding gedaan wordt van (een vermoeden van) seksueel misbruik.
De vertrouwenspersonen binnen dit collectief hebben jarenlange ervaring als vertrouwenspersoon in de Kinderopvang. Ze weten dus als geen ander wat te doen en vooral ook wat niet te doen. Meer weten over ons collectief in de Kinderopvang? Neem even een kijkje op de website van Vertrouwenspersonen Nederland. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.