Informatie voor werkgevers kinderopvang

Speciaal voor de kinderopvang in de Randstad heeft CVP+ een collectief opgericht dat zich alleen richt op de branche kinderopvang. Organisaties in de kinderopvang kunnen zich aansluiten bij dit collectief en zijn op die manier verzekerd van betaalbare en tegelijk zeer ervaren en deskundige vertrouwenspersonen.

Informatie voor medewerkers

Bent u werkzaam in de kinderopvang en is uw organisatie aangesloten bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus, Collectief Kinderopvang ? Dan kunt u zonder kosten een beroep doen op een vertrouwenspersoon als u ongewenst gedrag ervaart op uw werkplek. Om met ons in contact te komen, klikt u op de button ‘Contact met uw vertrouwenspersoon’ rechts onderaan de pagina.

Waarom een speciale vertrouwenspersoon kinderopvang?

De kinderopvang is wat ons betreft een sector die net iets meer vraagt van een vertrouwenspersoon dan overige sectoren. Er wordt immers met baby’s, peuters en kleuters gewerkt. Dat vraagt speciale expertise van vertrouwenspersonen als er bijvoorbeeld een melding gedaan wordt van (een vermoeden van) seksueel misbruik. De vertrouwenspersonen binnen dit collectief hebben jarenlange ervaring als vertrouwenspersoon in de Kinderopvang. Ze weten dus als geen ander wat te doen en vooral ook wat niet te doen. Meer weten over ons collectief in de Kinderopvang? Klik dan voor meer informatie op een van de links hieronder:

Ongewenst gedrag en rehabilitatie
Integriteitsschendingen
Aansluiten: Hoe werkt het?
Tarieven
Doorgeven formatieplaatsen
Contact