Ellen Mooren

Juni 2021

Op 17 juni hebben wij met onze KLM intervisie groep de training “een methodische aanpak van ingewikkelde casuïstiek” gevolgd, verzorgd door Lilian en Anton van Centrum Vertrouwenspersonen Plus.

De training was gericht op de meer ingewikkelde casuïstiek als uitbreiding van de basistheorie van de ervaren vertrouwenspersoon. Er was een goede balans tussen theorie en praktijk. Binnen de training is er gewerkt met realistische casuïstiek, doordat de trainers de cases met inbreng van de deelnemers hadden opgesteld. Hierdoor kwam de theorie en de praktijk dicht bij onze ervaringen met ongewenst gedrag en konden wij hier voortvarend mee aan de slag. Gedurende de dag was er voldoende ruimte voor eigen inbreng. De begeleiding en inhoudelijke feedback was professioneel en duidelijk. Wij hebben deze dag als een goede toevoeging op onze kennis ervaren.

Marjolein van de Weijgert

Mei 2021

Wat een geweldige leerzame opleiding. Goede inhoud met veel materiaal waar je echt iets aan hebt tijdens de opleiding maar ook in de toekomst in het werkveld. De docenten zijn ook 2 hele fijne mensen. Ik snap wel dat zij vertrouwenspersoon zijn. Zo open zo lief niks is te gek qua vragen/opmerkingen.

Petra van Hemel

April 2021

De opleiding heeft mij voldoende basis gegeven om aan de slag te gaan/zijn als vertrouwenspersoon. Ervaring, bijscholing en intervisie zijn nu van belang. Het heeft mij veel inzicht gegeven in het werkveld van een vertrouwenspersoon en geleerd dat dit werkveld uitgebreider is dan hoe ik het tot nu toe heb toegepast. Ik had met name behoefte aan kaders en die heb ik gekregen.
Lilian en Anton zijn zeer ervaren cursusleiders waardoor er genoeg voorbeelden gegeven kunnen worden om de theorie te illustreren. Dat vind ik zeer waardevol. Het viel mij op dat zij beiden hun eigen stijl van lesgeven hebben.
Het heeft mij gebracht waar ik op hoopte. Heel veel dank daarvoor!

Yvonne Taks

April 2021

Goed lesmateriaal, fijne begeleiding van de opleiders en toffe gesprekken met de medecursisten. Al met al goede opleiding tot vertrouwenspersoon.

Hanneloes Hoeke

28 oktober 2020

Met heel veel plezier heb ik de opleiding Vertrouwenspersoon Onderwijs gedaan bij Centrum Vertrouwenspersoon Plus. Ondanks de ingewikkelde Coronatijd wisten zij de opleiding zorgvuldig en veilig te organiseren. Lilian (dit keer zonder haar collega Anton) heeft mij met haar kennis van zaken en ervaring veel weten te leren. De werkvormen waren prettig en effectief, de materialen en casussen relevant en van goede kwaliteit. Lilian was bijzonder vriendelijk en toegankelijk, waardoor de sfeer heel persoonlijk aanvoelde. Een aanrader dus.

Jody van der Velde

6 juli 2020

Begin van het jaar heb ik de opleiding voor vertrouwenspersoon gevolgd bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus. De opleiding was intensief, mooie grootte van de groep met veel ruimte voor interactie. De docenten gebruiken diverse werkvormen, veelal interactief wat je ‘bij de les houdt’. Er kon ook tussendoor gelachen worden, wat fijn is als er wat meer zware casussen voorbij komen.
Huiswerkopdrachten helpen om tussen de cursusdagen door met de stof bezig te blijven.
Al met al heb ik veel geleerd in deze drie dagen en ik ga met vertrouwen mijn taak als vertrouwenspersoon oppakken.

Ben van Tienen

3 april 2020

Ik heb met veel plezier aan deze opleiding deelgenomen. Het was een leuke klas en we hebben goed op elkaar kunnen oefenen. De lessen en de lesstof was afwisselend en daardoor prettig en goed te volgen. De beide docenten zijn deskundig en professioneel en doen hun uiterste best om alle vragen te beantwoorden.
Ik kan deze driedaagse opleiding van harte aanbevelen.

Thijs Evers

3 april 2020

In januari-maart 2020 volgde ik bij het centrum Vertrouwenspersonen Plus+ de opleiding vertrouwenspersoon.
Ik had twee geweldige docenten, Lilian Vermeulen en Anton de Leeuw; twee zeer plezierige docenten met een enorme bak kennis en ervaring. Er komt heel wat kijken bij het werk van de vertrouwenspersoon. Daarin had ik mij vergist. Maar met deze opleiding bij CV Plus+ ben ik absoluut opgewassen tegen deze nieuwe taak. Ik kan iedereen deze opleiding van harte aanbevelen!

Mascha Snijders

2 april 2020

Wat een ontzettend leerzame en leuke opleiding. Hoewel de materie soms best heftig is, weten Anton en Lilian er een ontzettend goeie, leerzame, maar ook humorvolle training van te maken. Heel veel oefenen maakt dat je echt heel veel leert en je hierdoor meteen aan de slag kunt als vertrouwenspersoon. Anton en Lilian brengen zoveel ervaring mee! Door hun praktijkvoorbeelden krijg je een goed beeld van de veelheid aan problemen waar je als vertrouwenspersoon mee te maken krijgt. Ik kijk er nog steeds met veel plezier op terug.

Kitty Bas

1 april 2020

In maart heb ik de opleiding voor vertrouwenspersoon bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus gevolgd.
Ik heb daar heel veel geleerd! Door de rollenspellen en de opbouwende feedback van de docenten heb ik een goede basis gekregen.
De opleiding is heel professioneel opgezet en de ruime ervaring van de docenten is in alles merkbaar. Echt een aanrader.

Ben van Tienen

1 april 2020

Ik heb met veel plezier aan deze opleiding deelgenomen. Het was een leuke klas en we hebben de materie goed met elkaar kunnen doornemen en in de praktijk kunnen oefenen. De lessen en de lesstof waren afwisselend en daardoor prettig en goed te volgen.

De beide docenten zijn deskundig en professioneel en doen hun uiterste best om alle vragen te beantwoorden.
Ik kan deze driedaagse opleiding van harte aanbevelen.

Thijs Evers

31 maart 2020

In januari-maart 2020 volgde ik bij het centrum Vertrouwenspersonen Plus+ de basisopleiding tot vertrouwenspersoon.
Ik had twee geweldige docenten, Lilian Vermeulen en Anton de Leeuw; twee zeer plezierige docenten met een enorme bak kennis en ervaring. Er komt heel wat kijken bij het werk van de vertrouwenspersoon. Daarin had ik mij vergist. Maar met deze opleiding bij CV Plus+ ben ik absoluut opgewassen tegen deze nieuwe taak. Ik kan iedereen deze opleiding van harte aanbevelen!