Externe vertrouwenspersoon inhuren

Bij het aannemen van een vertrouwenspersoon kunt u natuurlijk kiezen tussen een intern of extern vertrouwenspersoon en hier maakt u als organisatie een bewuste keuze in. Een extern vertrouwenspersoon kan voor uw organisatie veel voordelen bieden. Wij van Centrum Vertrouwenspersonen Plus helpen u graag met de inzet van een gecertificeerd extern vertrouwenspersoon in uw organisatie. Bijvoorbeeld voor een vertrouwenspersoon omtrent ongewenst gedrag en integriteit. Loop geen risico en bel ons.

Waarom een extern vertrouwenspersoon?

Voor nogal wat organisaties loont het niet of nauwelijks om een eigen interne vertrouwenspersoon aan te stellen. De financiën zijn echter niet het enige argument om vertrouwenswerk uit te besteden. De rol en positie van een interne vertrouwenspersoon binnen organisaties kan ingewikkeld zijn. Een externe vertrouwenspersoon in plaats van of soms ook naast een interne vertrouwenspersoon verlaagt in veel gevallen de drempel voor medewerkers om naar een vertrouwenspersoon te gaan. Daarom kunt u met Centrum Vertrouwenspersonen Plus een contract afsluiten waarmee uw medewerkers voor langere tijd verzekerd zijn van klachtafhandeling door een professionele externe vertrouwenspersoon. Uw medewerkers kunnen rechtstreeks en geheel vertrouwelijk contact met ons opnemen. Uw interne vertrouwenspersonen kunnen bij ons terecht voor advies binnen hetzelfde contract.

Tarieven externe vertrouwenspersoon

De kosten van een extern vertrouwenspersoon zijn afhankelijk van de grootte van uw organisatie. We bieden een abonnementsvorm met een vast uurtarief. Benieuwd naar de tarieven voor een extern vertrouwenspersoon? Vraag het bij ons na en we kijken graag met u mee.

Waarom CVP+ inschakelen?

  • Deskundige en gecertificeerde externe vertrouwenspersonen
  • Concurrerende en duidelijke tarieven
  • Alle dienstverlening in één hand en een vast contactpersoon
  • “Up to date” als het gaat om de ontwikkelingen in het vertrouwenswerk
  • Zowel voor externe vertrouwenspersonen ongewenst gedrag als integriteit.

Meer weten over ons aanbod en werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier, bel naar 070-02600032 of mail naar info@cvp-plus.nl!

Let op:
Speciaal voor organisaties in de kinderopvang hebben we een collectief waar u zich bij kunt aansluiten. Klik op Collectief Kinderopvang voor meer informatie.
Speciaal voor MKB-bedrijven tot 25 medewerkers beschikken we over een collectief MBK. Meer weten? Klik op Collectief MKB