Mediation

Mediation is een effectief en krachtig middel om conflicten tussen mensen op te lossen. Heeft u een conflict waar u zonder hulp niet uit komt? Denk dan eens aan mediation en bedenk dat ruim 70% van de mediationtrajecten met een positief resultaat worden afgesloten!

Wanneer mediation?

Een belangrijke voorwaarde is in ieder geval dat mediation plaatsvindt op vrijwillige basis. Ook van groot belang is dat conflictpartijen zelf de bereidheid tonen om uit het conflict te komen. Om na te kunnen gaan of mediation iets voor u is, kunt u ook terecht op de pagina van de Mediators federatie Nederland:  is mediation geschikt voor mij?

De mediators van CVP+

Centrum Vertrouwenspersonen Plus maakt gebruik van een ‘pool’ van ervaren mediators die bekend zijn met de omgang met klachten. Door onze mediators in te schakelen bent u gegarandeerd van onafhankelijke MfN geregistreerde mediators, die het klappen van de zweep kennen.  De MfN-registratie is  voor u een keurmerk voor kwaliteit en zekerheid (zie ook: www.mfnregister.nl). De inzet van een mediator van CVP+ is natuurlijk alleen dan mogelijk als deze niet al als vertrouwenspersoon van een van de partijen optreedt. Meer weten over mediation of ons aanbod? Bel ons voor informatie of advies. Als u het contactformulier invult, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

MFN registermediator