Start 3-daagse Basisopleiding tot Vertrouwenspersoon

23/01/2014 - Anton

Op 28 februari start Centrum Vertrouwenspersonen Plus weer haar 3-daagse Basisopleiding tot Vertrouwenspersoon. In deze 3-daagse komen de drie hoofdtaken van een vertrouwenspersoon uitgebreid aan bod:

-Klachtafhandeling ongewenst gedrag: wat doe je en wat doe je niet als er een klager bij je komt met een klacht over ongewenst gedrag?
-Voorlichting en PR: Voor een vertrouwenspersoon is het van groot belang zichzelf zichtbaar te maken, voorlichting te geven over zijn werkgebied en  preventief op te treden.
-Gevraagd en ongevraagd adviseren: naar aanleiding van wat een vertrouwenspersoon ziet en/of hoort adviseert hij het management over trends en ontwikkelingen en geeft advies waar nodig.

Deze drie hoofdtaken worden via verschillende werkvormen toegelicht en verwerkt. Er is uitgebreid ruimte voor het inbrengen van eigen casuïstiek en de opleiding vertrouwenspersoon wordt verzorgd door twee ervaren trainers.

Interesse in deze opleiding?  Neem contact met ons op via: info@cvp-plus.nl of via het contactformulier op deze website of bel ons op nummer: 06-81316936