office manager CVP+

17/02/2022 - Anton

Wij zijn op zoek naar een office manager die verder vorm wil geven aan onze groeiambities.

Centrum Vertrouwenspersonen Plus (CVP+) doet meer dan de naam doet vermoeden. Niet alleen leiden wij in- en externe vertrouwenspersonen op, wij verzorgen ook intervisie, mediation én wij zijn externe vertrouwenspersoon bij een groot aantal organisaties. Wij leveren een betekenisvolle bijdrage aan een sociaal veilige werk- en leeromgeving, zowel in het onderwijs en de zorg als in het bedrijfsleven. Persoonlijke aandacht, enthousiasme en zorgvuldigheid zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Al tien jaar zijn wij een bekende en betrouwbare aanbieder van opleidingen en diensten op het gebied van sociale veiligheid en psychosociale arbeidsbelasting.

Verantwoordelijkheden

De office manager die binnen ons team past, is bekend met het werkveld van vertrouwenspersonen.

Je houdt je binnen CVP+ bezig met het organiseren en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van vertrouwenswerk. Daarnaast draag je ook bij aan het toekomstbestendig maken van onze organisatie. Je coördineert de werkzaamheden van de freelance vertrouwenspersonen, waarmee wij samenwerken. Je verdeelt binnenkomende opdrachten, houdt overzicht over de verschillende accounts, organiseert intervisie en deelt intern de ontwikkelingen die je in de markt ziet, zodat we up-to-date en eenduidig onder de CVP+ vlag naar buiten treden.

Kwalificaties

Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent goed bekend met het werk van een vertrouwenspersoon of bent bereid je daarin te laten bijscholen. Je bent gewend te werken in een commerciële, dienstverlenende organisatie. Je denkt en werkt op HBO-niveau. Je bent mensgericht en communicatief sterk. Je kunt mensen enthousiasmeren: voor klanten ben je een gelijkwaardige gesprekspartner en voor collega’s een teamspeler. Omdat je graag mensen verbindt, heb je al een groot zakelijk netwerk opgebouwd. Je bent online handig en vaardig, hebt ervaring met digitale applicaties en bent goed bekend met Microsoft Office.

Attitude/eigenschappen

Het werkveld vereist dat je eerlijk en integer bent. Je bent bereid te investeren in de verdere groei van onze organisatie en wilt jezelf ook blijven ontwikkelen.

En verder

Je werkt vanuit huis en overlegt regelmatig in Den Haag. In verband met ons werkgebied ben je bij voorkeur woonachtig in het westen van het land. Je bent bekend met het werk van een vertrouwenspersoon. Als je nog geen (gecertificeerd) vertrouwenspersoon bent, dan ben je enthousiast om onze opleiding te volgen en je verder in het vertrouwenswerk te verdiepen.

Ons aanbod

Wij zoeken een kandidaat die als zzp-er werkt en ook als zzp-er aan onze organisatie verbonden wil zijn. Je wordt vanzelfsprekend ingewerkt en komt in een team waarbij we elkaars kwaliteiten waarderen en benutten. Gezien de samenstelling van ons team geven wij bij gelijke geschiktheid van kandidaten de voorkeur aan een vrouw.

Zakelijke voorwaarden

We zoeken vooralsnog een collega die voor 6 tot 8 uur als ZZP-er aan onze organisatie verbonden wil zijn. De beloning is marktconform en afhankelijk van het niveau en de werkervaring die je hebt.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Een uitgebreide taakomschrijving vind je op onze website. Wil je alvast kennismaken met de twee compagnons Lilian Vermeulen en Anton de Leeuw? Kijk dan naar ons filmpje over hoe wij te werk gaan.

Procedure

Je reactie zien we graag uiterlijk vrijdag 25 maart tegemoet. De gesprekken vinden vervolgens plaats op woensdag 6 april tussen 13.00 en 17.00 uur. Deze gesprekken zullen in een eerste ronde online plaatsvinden.

Je reactie kun je sturen naar: info@cvp-plus.nl ter attentie van Anton de Leeuw, o.v.v. ‘vacature officemanager’