Bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus kunt u terecht voor de inzet van externe vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en integriteit. Beschikt u door  omstandigheden tijdelijk niet over een vertrouwenspersoon? Loop geen risico. U kunt ons immers ook benaderen voor tijdelijke vervanging of tijdens een langere vakantieperiode. U kunt bij ons ook een opleiding vertrouwenspersoon onderwijs doen. Op deze pagina kun je lezen wat de vertrouwenspersoon taken precies zijn!

Inzet extern vertrouwenspersoon ongewenst gedrag

Voor nogal wat organisaties loont het niet of nauwelijks om een eigen interne vertrouwenspersoon aan te stellen. Wat doet een vertrouwenspersoon lees je hier! De financiën zijn echter niet het enige argument om vertrouwenswerk uit te besteden. Binnen een kleine organisatie bespreken medewerkers hun klacht liever niet in alle situaties met iemand van binnen de organisatie. De drempel om naar een interne vertrouwenspersoon te gaan, kan voor veel medewerkers simpelweg te hoog zijn. En dat is nu juist niet wat u wilt. Daarom kunt u met Centrum Vertrouwenspersonen Plus een contract afsluiten tegen een vast bedrag, waarmee uw medewerkers voor langere tijd verzekerd zijn van klachtafhandeling door een externe vertrouwenspersoon zo vaak als nodig. Uw medewerkers kunnen rechtstreeks en geheel vertrouwelijk contact  met ons opnemen. Uw interne vertrouwenspersonen kunnen bij ons terecht voor advies binnen hetzelfde contract.

Vijf redenen om Centrum Vertrouwenspersonen Plus in te schakelen:
+       deskundige externe vertrouwenspersonen met jarenlange ervaring in diverse sectoren
met als specialisatie het onderwijs
+       concurrerende tarieven
+       een contract op maat of een abonnement tegen een vaste prijs
+       alle dienstverlening in één hand
+       “up to date” als het gaat om de ontwikkelingen in het vertrouwenswerk
+       voor externe vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en integriteit

Tijdelijke vervanging of vakantieservice

De externe vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en integriteit van CVP+ hebben veel ervaring binnen diverse organisaties. Het is dan ook relatief eenvoudig een van onze vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en integriteit binnen uw organisatie in te zetten als u op zoek bent naar een tijdelijke vervanging van uw huidige vertrouwenspersoon vanwege ziekte of bijvoorbeeld vanwege een langere vakantieperiode.

Meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op.